AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı bıçakla kesmek

Kahve falında insanı bıçakla kesmek

Kahve falında insanı bıçakla kesmek gözyaşının dineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, şansının bahtının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla insan kesmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek sevinçli haberlerin alınacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek bir şeyden zarar görmeye, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir