AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek elinde avucunda olanı yitireceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla saç kesmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla el kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir