AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla karpuz kesmek

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz kesmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında büyük karpuz kesmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işarettir.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir