AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla tırnak kesmek

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derinden tırnak kesmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla tırnak kesmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının tırnağını kesmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağı kesmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnakları derin kesmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir