AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı kesmek

Kahve falında tırnağı kesmek

Kahve falında tırnağı kesmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kırık tırnak kesmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında makasla tırnak kesmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin tırnağını kesmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Kahve falında kısa tırnak kesmek özel hayatının da yolunda gideceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin tırnağını kesmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir