AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı dibinden kesmek

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek tartışmaların sonlandırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, zenginliğe sahip olunacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, ortak edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işarettir.

Kahve falında tırnağı dibinden kesmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında kısa tırnak kesmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, bir yere taşınmaya delalettir.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına inanılır.

Kahve falında tırnak kesmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek önüne pek çok imkan sunulacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir