AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının kesmek

Kahve falında ayak tırnağının kesmek

Kahve falında ayak tırnağının kesmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, gelirinin garanti olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işarettir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek kötülüklerden uzak kalacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir