AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları derin kesmek

Kahve falında tırnakları derin kesmek

Kahve falında tırnakları derin kesmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kafasının boşalacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakları derin kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Kahve falında tırnakları derin kesmek varlık içinde yokluk çekileceğine, zararının büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağını derin kesmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağı derin kesmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek evi yoksa ev alacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette tırnak kesmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir