AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla tırnak kesmek

Kahve falında makasla tırnak kesmek

Kahve falında makasla tırnak kesmek hastalıklarını yeneceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalettir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kahve falında makasla tırnak kesmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında tırnak makası almak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında tırnak makası aramak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak makası hediye almak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında tırnak makası bulmak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işarettir.

Kahve falında tırnak makası istemek varolan sorunlarının sona ereceğine, rızkın çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak makası vermek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir