AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla ağaç kesmek

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, karşılıksız bırakmayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, can bulacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek düşmanlarını bile affedeceğine, edilen duaların tutacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla halı kesmek işten ve güçten el etek çekileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek nasibin bollaşacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir