AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek sorunlarının çözüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, mevkie edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, daha rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir