AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla saçını kesmek

Kahve falında bıçakla saçını kesmek

Kahve falında bıçakla saçını kesmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, şansın açılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla saç kesmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla eli kesmek saygınlığa, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek beklediklerini duyacağına, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla ip kesmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birşey kesmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir