AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını bıçakla kesmek

Kahve falında saçını bıçakla kesmek

Kahve falında saçını bıçakla kesmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bilincin artacağına, zayıflayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek hayal kırıklığına uğratılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saç kesmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla eli kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir