AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün pastası kesmek

Kahve falında düğün pastası kesmek

Kahve falında düğün pastası kesmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün pastası kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Kahve falında düğün pastası kesmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde pasta yemek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, gelişeceğine işarettir.

Kahve falında düğün pastası yemek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün pasta yemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında düğün pastası almak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında düğün pastası görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine yorulur.

Kahve falında düğün pastası yapmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında yaş pasta kesmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir