AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla adam kesmek

Kahve falında bıçakla adam kesmek

Kahve falında bıçakla adam kesmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam kesmek gördüyseniz:

  • Muz gördüğümüzde maymunu aramak yerine önümüze bakmamızda fayda var.

Kahve falında bıçakla adam kesmek yapılan hataların düzeltileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında eli bıçaklı adam görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, başarı kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak adam öldürmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında adam bıçaklandığını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam bıçaklayıp öldürmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir