AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş pasta kesmek

Kahve falında yaş pasta kesmek

Kahve falında yaş pasta kesmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, yeni bir eve taşınacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında yaş pasta kesmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yaş pasta kesmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü yaş pasta görmek yani babasına benzeyeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yaş pasta görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yaş pasta görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yaş pasta görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta yaptığını görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta tatlı görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir