AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta kesmek

Kahve falında pasta kesmek

Kahve falında pasta kesmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta kesmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta kesmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek istediği arabaya bineceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Kahve falında pasta kesmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında düğün pastası kesmek kalabalık günler geçirileceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pasta görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek kısmetinin bollaşacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir