AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günü pastası kesmek

Kahve falında doğum günü pastası kesmek

Kahve falında doğum günü pastası kesmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kişinin hayatının değişeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek gördüyseniz:

  • Sizi hazır olmadığınız kararlar almaya zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası yemek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize rivayet eder.

Kahve falında doğum günü pasta görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dogum günü pastası görmek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yaş günü pastası görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir