AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bıçakla kesmek

Kahve falında kendini bıçakla kesmek

Kahve falında kendini bıçakla kesmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bıçakla kesmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, zor durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla saçını kesmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek geçimi zorluklarla kazanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir