AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kesmek

Kahve falında bıçak kesmek

Kahve falında bıçak kesmek kendi işinin patronu olunacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak kesmek gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Kahve falında bıçakla cam kesmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla el kesmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla elma kesmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir