AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla ip kesmek

Kahve falında bıçakla ip kesmek

Kahve falında bıçakla ip kesmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, helal lokmalar yiyeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla ip kesmek gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçakla ip kesmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ip kesmek kötülüklere gözünü kapatmaya, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ipi kesmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ip kesmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak kesmek lükse ve konfora kavuşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla birini kesmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir