AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla bacak kesmek

Kahve falında bıçakla bacak kesmek

Kahve falında bıçakla bacak kesmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, talihin yüze güleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ister istemez çok üzüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek gördüyseniz:

  • Ciddiyetten uzak tavırlar veya olaylar odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak bilgiyle donanacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek bahtının açık olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan bıçaklandığını görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi açıdan ferahlamaya rivayet eder.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bebek bacağı kesmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir