AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla elma kesmek

Kahve falında bıçakla elma kesmek

Kahve falında bıçakla elma kesmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla elma kesmek gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Kahve falında bıçakla elma kesmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla eli kesmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla et kesmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek hayır getirecek bir işe girileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek işlerini toparlayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek uzun bir ömre sahip olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir