AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı kesmek

Kahve falında bıçağı kesmek

Kahve falında bıçağı kesmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bıçağı kesmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek takdir edilen kişi olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek inancının zayıflayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla adam kesmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir