AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla insan kesmek

Kahve falında bıçakla insan kesmek

Kahve falında bıçakla insan kesmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla insan kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla birşey kesmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla meyve kesmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek kimseyle konuşmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir