AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, sevdiği insana kavuşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işarettir.

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi kesmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyler kesmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla adam kesmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla el kesmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir