AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla balık kesmek

Kahve falında bıçakla balık kesmek

Kahve falında bıçakla balık kesmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla balık kesmek gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Kahve falında bıçakla balık kesmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında bıçak kesmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, karasızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elma kesmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir