AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla dövüşmek

Kahve falında bıçakla dövüşmek

Kahve falında bıçakla dövüşmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla dövüşmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında bıçakla dövüşmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında adamla dövüşmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle dövüşmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla dövüşmek parasının azalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, bereketin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir