AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle dövüşmek

Kahve falında köpeklerle dövüşmek

Kahve falında köpeklerle dövüşmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek gördüyseniz:

  • Mali ya da sağlıkla ilgili konularda veya gücü elinde bulunduran kişilerle ilişkilerde zorluklar yaşanabilir.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekle dövüşmek kalbinin küt küt edeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate işaret eder.

Kahve falında erkekle dövüşmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birileriyle dövüşmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hayvanla dövüşmek gerçek mutluluğu tadacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Kahve falında yılanla dövüşmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle dövüşmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kediyle dövüşmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir