AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıcla dövüşmek

Kahve falında kılıcla dövüşmek

Kahve falında kılıcla dövüşmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Kahve falında kılıcla dövüşmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında horozla dövüşmek ekonomik durumunun düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında saç baş dövüşmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, istediği başarıyı göstereceğine işarettir.

Kahve falında kocayla dövüşmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahla dövüşmek üzüntülü günler yaşanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle dövüşmek sıkıntılar son bulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir