AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etmek dövüşmek

Kahve falında kavga etmek dövüşmek

Kahve falında kavga etmek dövüşmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, tecrübelerini aktaracağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek haram mal yiyip içeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga edip dövüşmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpekle dövüşmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle dövüşmek içine kapanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Kahve falında timsahla dövüşmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla dövüşmek büyük bir yenilgi alacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızla dövüşmek güzel bir yola çıkılacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir