AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla dolaşmak

Kahve falında bıçakla dolaşmak

Kahve falında bıçakla dolaşmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla dolaşmak gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla dolaşmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak dolaşmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak sorunların üstüste geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Kahve falında yorganla dolaşmak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda dolaşmak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalet eder.

Kahve falında gece dolaşmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, büyük borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir