AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bahtının açık olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında elinde bıçakla dolaşmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla dolaşmak nice noksanlık içinde olduğuna, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak kesesinin dolacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle el ele dolaşmak gözünün yaşını sileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçaklı birini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçağı eline almak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinde bıçak görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine delalet eder.

Kahve falında elinin bıçaklandığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir