AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece dolaşmak

Kahve falında gece dolaşmak

Kahve falında gece dolaşmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, maddi güç elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına rivayet eder.

Kahve falında gece dolaşmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece dolaşmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında atletle dolaşmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak yakın çevresine fikir danışacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorapla dolaşmak hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırıyla dolaşmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip dolaşmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir