AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarak dolaşmak

Kahve falında uçarak dolaşmak

Kahve falında uçarak dolaşmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak dolaşmak gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında uçarak dolaşmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atı uçarken görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında leylek uçarken görmek çok yükseleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında uçarak birinden kaçmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığı uçarken görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde uçarak yüzmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında merdivenleri uçarak inmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir