AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganla dolaşmak

Kahve falında yorganla dolaşmak

Kahve falında yorganla dolaşmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında yorganla dolaşmak gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında yorganla dolaşmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak çok büyük bir rahata ereceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yer altında dolaşmak bütçesinin daralacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde dolaşmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kabristanda dolaşmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında markette dolaşmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, işlerin devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kıyısında dolaşmak mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterle dolaşmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir