AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, onlara sanat öğreteceğine, makam edineceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık dolaşmak eşler arasına kara kedi gireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar dolaşmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak her zaman hayırlı işler yapacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda dolaşmak bunun farkına varacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına inanılır.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında cami içinde dolaşmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, rızkının bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir