AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle dolaşmak

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla dolaşmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle dolaşmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak kendisini işine veremeyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında arazide dolaşmak atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sıhhat ve moral bulacağına inanılır.

Kahve falında terlikle dolaşmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla dolaşmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Kahve falında bebekle dolaşmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir