AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda dolaşmak

Kahve falında çatıda dolaşmak

Kahve falında çatıda dolaşmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, kurtuluşu bulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, insanları kıracağına rivayet eder.

Kahve falında çatıda dolaşmak gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında çatıda dolaşmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında evin çatısında dolaşmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, makamının sürekli yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yükseklerde dolaşmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yorganla dolaşmak huzurlu günlerin geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillikte dolaşmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bir sınavdan geçileceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumda dolaşmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir