AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla tavuk kesmek

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, şanssızlık yaşanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavuk kesmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk kesmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında canlı tavuk kesmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğu kesmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk eti kesmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine yorulur.

Kahve falında siyah tavuk kesmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir