AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla kolunu kesmek

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek kudretinin yerine geleceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında koldan bıçaklanmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işarettir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir