AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla hamur kesmek

Kahve falında bıçakla hamur kesmek

Kahve falında bıçakla hamur kesmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur kesmek rahatının her zaman yerinde olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla eli kesmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla balık kesmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek ayrılanların birleşeceğine, fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kesmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir