AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla kendini kesmek

Kahve falında bıçakla kendini kesmek

Kahve falında bıçakla kendini kesmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında birini bıçakla kesmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birini kesmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hakkını alacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir