AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla kafa kesmek

Kahve falında bıçakla kafa kesmek

Kahve falında bıçakla kafa kesmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek kafasını toparlayamayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasından bıçaklanmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek yeni şeyler deneneceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla el kesmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla kendini kesmek gelirinin de artmayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir