AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla halı kesmek

Kahve falında bıçakla halı kesmek

Kahve falında bıçakla halı kesmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, itibar göreceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla halı kesmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza karışan veya zarar verebilecek kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçakla halı kesmek rahat bir hayatı olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı kesmek fal sahibinin içine kapanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında halıyı kesmek borç batağına düşeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı bıçakla kesmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir