AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kestiğini görmek

Kahve falında bıçak kestiğini görmek

Kahve falında bıçak kestiğini görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, borçların hafifleyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak kestiğini gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında bıçak kestiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek yüksek diploma alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalını kestiğini görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek maddi imkânlarının artacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında eşek kestiğini görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir