AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin saçını kestirmek

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, tamamlanmadan kalacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Kahve falında bebek saçı kestirmek birlikteliğe başlayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin saçını kestirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kestirdiğini görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına kahkül kestirmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret eder.

Kahve falında erkek saç kestirmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin saçını kestiğini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir