AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç boyamayı düşünmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşündüğün insanı görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulur.

Kahve falında eşinin aldattığını düşünmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölümü düşünmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında intiharı düşünmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşınmayı düşünmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi düşünmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, başarılarının takdir edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir