AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını kestiğini görmek

Kahve falında sakalını kestiğini görmek

Kahve falında sakalını kestiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında sakalını kestiğini gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konularda ilerleme sağlamak için gereken değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin sakallarını kestiğini görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun sakalını kestiğini görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında saç ve sakal kestirmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının sakalını kestiğini görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında sakallarını kestiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakalını kestiğini görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir