AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kestiğini görmek

Kahve falında eşek kestiğini görmek

Kahve falında eşek kestiğini görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek kestiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında eşek kestiğini görmek daha çok dünya malı edineceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek arı öldürmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek satın almak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arabası görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekten kaçmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen eşek görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir